Retour

RETOURNEREN

Verse bloemen, planten en gepersonaliseerde (bedrukte) bloemstukken vallen niet onder het retourrecht.

Niet tevreden met je bestelling? Jammer, dat kan gebeuren…wij helpen je om je goederen correct terug te zenden:

– Stuur ons zo snel mogelijk een mail, info@florist-vercamer.be, met aanvraag tot retourneren (de reden waarom je de  goederen wenst terug te zenden).

– Wanneer je aanvraag werd goedgekeurd stuur je de goederen terug naar onderstaand adres: Florist Vercamer Pottelberg 102 8500 Kortrijk België.

– Retourneer de producten in de staat waarin ze aan u werden geleverd, onbeschadigd, ongedragen, in de originele verpakking, voorzien van alle etiketten en tags. Wanneer niet aan deze voorwaarden is voldaan behouden wij ons het recht om de retour te weigeren en af te zien van terugbetaling. 

– De retourkosten zijn voor eigen rekening en de retourzending valt onder uw verantwoordelijkheid tot de ontvangst door ons.

– Een retourzending dient afgehandeld te zijn binnen de 14 dagen na ontvangst van de producten door de klant. Zodra de 14 dagen (gerekend vanaf de levering van de goederen aan de klant) voorbij zijn en wij de goederen nog niet terug mochten ontvangen, zullen klachten en retours niet meer ontvankelijk zijn. 

– Zodra we de retourzending goed ontvangen hebben en aan alle bovenstaande voorwaarden werd voldaan, gaan wij over tot terugbetaling van het aankoopbedrag, dit binnen de 7 werkdagen.

– Je kan de goederen ook aanbieden ter plaatse bij Florist Vercamer Pottelberg 102 8500 Kortrijk België, ter plaatse wordt dan beslist of je retour aanvaard wordt. Bij goedkeuring zal er een tegoedbon worden opgemaakt ter waarde van het aankoopbedrag of wordt de terugbetalingsprocedure in gang gezet (terugbetaling op uw bankrekening binnen 7 dagen), onder geen beding wordt er cash geld teruggegeven.

Call Now Button